Skip to main content

NESCENS

Behandelingen die zijn ontwikkeld voor een huid die door leeftijd of zon verouderd is. Rimpels worden zichtbaar gladder en de huid wordt strakker. Door de bindweefselmassage van Nescens wordt de aanmaak van collageen en elastine verbeterd. Het vermindert verklevingen in de huid, bevordert doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen, verstevigt de mimische spieren en versnelt celvernieuwing.

NATURA BISSÉ

Vitamin C Boost Facial

Stevige energie-boost voor de huid met antioxidanten uit geconcentreerd vitamine C. Verheldert en herstelde de structuur. Het Soufflé Mask geeft een sterke hydratatie.

NATURA BISSÉ

Essential shock 3D Collagen Facial Treatment

Gaat vroegtijdig huidveroudering tegen en verstevigt intensief met een cocktail van essentiele voedingsstoffen, triple collagen en isoflavonen. Voor een stevige, frisse en rustige huid met meer volume.

NATURA BISSÉ

The Cure Facial Treatment

Voor detox en structuurverbetering van de huid. Glycol 3 Peel en Enzym Therapy zorgen voor een zeer intensieve peeling.

SKIN REGIMEN

Een gecertificeerde biologische behandeling, die intensief voedend is en anti-aging bescherming biedt. Geschikt voor iedere huidconditie, in het bijzonder voor de gevoelige, droge en/of ouder wordende huid.

NÜFACE

Je gezicht staat elke dag bloot aan zon en vervuiling. Het is daarom belangrijk dat je je gezichtshuid goed verzorgt. Een gezichtsbehandeling kan je hierbij helpen. Een facial zorgt voor verbeterde elasticiteit, het tegengaan van onzuiverheden of acne en voedt en hydrateert de huid intens.

BIO-EFFECT

Uitzonderlijke IJslandse producten die in staat zijn om verouderende, droge of doffe huid te regenereren, wat leidt tot een frisser, jonger en gerevitaliseerd uiterlijk. De biologische processen binnen de cel worden geactiveerd, waardoor het eigen vernieuwingsproces van de huid wordt gestimuleerd. Het Bioeffect EGF Serum vertraagd de biologische processen van het ouder worden en voert de productie van elastine en collageen op.

SEYO TDA

Een effectieve methode waarmee de huid tot in de diepere huidlagen behandeld wordt. Het is wereldwijd de eerste esthetische methode waarbij zonder naald actieve Ant-Aging ingrediënten naar de diepste huidlagen worden vervoerd. Door Seyo TDA wordt het mogelijk deze behandeling voor bijna iedere huid uit te voeren.